Strona wykorzystuje cookies. Jeżeli się na to nie zgadzasz wyłącz obsługę cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej.
FORUM Sony Ericsson - download, pobierz dzwonki, tapety, gry java Strona Główna

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Robson1 
Pijawka


Sony Ericsson: W910i
Sieć: T-Mobile
Dołączył: 29 Kwi 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-04-29, 20:32   Aero2

Witam ,
czy ktoś się orientuje czy w SE W910i można korzystać z internetu z Aero2 ?
Jeżeli tak to jak skonfigurować telefon żeby można było korzystać z internetu ?




Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
MetroLoPolyStoS 



Sony Ericsson: Yari
Sieć: Play
Wiek: 24
Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 1888
Otrzymał 783 piw(a)
Skąd: Lubówiec
Wysłany: 2013-04-29, 20:44   

Robson1, Tak powinien śmigać - funkcjonuje on w paśmie 900.
Ustawienia połączenia Aero2
APN: darmowy
UŻYTKOWNIK: [puste]
HASŁO: [puste]
Ustawienia sieci:
wszystkie parametry ustawić na
automatycznie pobierane z serwera




_________________
Jeśli Pomogłem Postaw PIWO

1. Administrator i Moderator ma zawsze racje !
2. Gdy Administrator lub Moderator nie maja racji patrz punkt 1.
3. Mod nie nabija postów - mod ma wiele do przekazania.
4. Mod nie myli się - mod ma inne zdanie.
5. Mod nie obija się - mod czuwa.
6. Mod nie rozmywa tematu - mod przypomina o innych ważnych sprawach.
7. Mod nie obraża innych - mod dobitnie zwraca uwagę.
8. Chcesz żyć i pisać na forum w spokoju? Nie wkurzaj Moda.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Robson1 
Pijawka


Sony Ericsson: W910i
Sieć: T-Mobile
Dołączył: 29 Kwi 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-04-29, 21:00   

no właśnie mam tak ustawione ale nie widzę ustawienia sieci i do tego wyświetla mi się że mam połączenia tylko alarmowe . Jeżeli mogę prosić o pomoc co zrobić byłoby super .

[ Dodano: 2013-04-30, 18:26 ]
Czy ktoś pomoże jak krok po kroku ustawić to Aero2 w telefonie bo nic nie mogę zrobić cały czas mam " Tylko alarmowe " ? :zly:




Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
MetroLoPolyStoS 



Sony Ericsson: Yari
Sieć: Play
Wiek: 24
Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 1888
Otrzymał 783 piw(a)
Skąd: Lubówiec
Wysłany: 2013-05-03, 19:51   

Robson1,
Kod:
http://jdtech.pl/2011/08/aero2-jak-sprawdzic-czy-moj-telefon-lub-modem-bedzie-dzialal.html


Sprawdzaliśmy złą rubrykę a mianowicie w 2G ten telefon tylko odbiera...




_________________
Jeśli Pomogłem Postaw PIWO

1. Administrator i Moderator ma zawsze racje !
2. Gdy Administrator lub Moderator nie maja racji patrz punkt 1.
3. Mod nie nabija postów - mod ma wiele do przekazania.
4. Mod nie myli się - mod ma inne zdanie.
5. Mod nie obija się - mod czuwa.
6. Mod nie rozmywa tematu - mod przypomina o innych ważnych sprawach.
7. Mod nie obraża innych - mod dobitnie zwraca uwagę.
8. Chcesz żyć i pisać na forum w spokoju? Nie wkurzaj Moda.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
kaska65 
Pijawka


Sony Ericsson: C702
Sieć: Play
Wiek: 22
Dołączyła: 05 Gru 2016
Posty: 5
Wysłany: 2016-12-05, 22:59   

ale nie wierze ze nie ma 3G




Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
kinia22 
Pijawka


Sony Ericsson: C702
Sieć: Play
Wiek: 30
Dołączyła: 06 Gru 2016
Posty: 4
Wysłany: 2016-12-06, 15:10   

napewno ma 3G nie ma innej opcji




Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
marix41 
Pijawka


Sony Ericsson: C902
Sieć: Plus GSM
Dołączył: 09 Gru 2016
Posty: 5
Wysłany: 2016-12-09, 16:34   

No tak, innej opcji nie ma.




Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Pabo135 
Pijawka


Sony Ericsson: Hazel
Sieć: Plus GSM
Wiek: 50
Dołączył: 12 Sty 2017
Posty: 5
Wysłany: 2017-01-12, 13:29   

No niby czemu nie ma?
___
additional info




Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Karool 
Pijawka


Sony Ericsson: Elm
Sieć: Orange
Wiek: 27
Dołączył: 08 Wrz 2017
Posty: 1
Wysłany: 2017-09-08, 12:47   

również jestem ciekaw dlaczego




Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 16